Pisos turístics a les comunitats

El nostre possicionament com a empresa és que els pisos turístics no haurien d'estar a dins de les comunitats per una simple qüestió de dret.

  • Cada veïna és propietària tant del seu pis privatiu com de les parts comunes i si aquests estan dedicats a ser habitatges no són compatibles amb els usos turístics. Els hotels tenen personal que s'encarrega de vetllar per les normatives i en canvi les comunitats no en tenen i tampoc han de ser les veïnes les que assumeixin les externalitats negatives de una activitat lucrativa privada.
  • Garantir el dret a l'habitatge es fa també garantint-ne l'accessibilitat i per tant que no pugin els preus, en el moment en que un "producte" que és al mateix temps un dret es revaloritza a partir d'uns criteris rentistes d'aprofitament especulatiu, el conjunt dels habitatges es resenteixen i veuen pujar el seu preu i per tant per força com a dret.

Per això us recomenem que abans de que tingueu el problema a sobre ho debatiu i ho incorporeu als estatuts de la comunitat sense més demora a fi d'evitar sentències com l'apareguda aquesta setmana al TSJC